U potrazi ste za poslom?

Traže se inženjeri, kuhari, prodavači, knjigovođe...

0

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

Imaš završen diplomski studij tehničkog smjera? Orijentiran/a si na detalje i sklon/a si timskom radu i rješavanju problema? Onda je radno mjesto Projektni inženjer (m/ž) u British American Tobacco & TDR idealno za tebe. Od kandidata očekuju predlaganje planova i strategija u svrhu razvoja proizvodnih kapaciteta, pružanje stručne tehničke podrške ostalim odjelima i strankama unutar tvornice te rad na optimizaciji učinkovitosti proizvodnje i korištenje energenata. Svoju životopis pošaljite im do 15. srpnja.

Pridruži se timu Lesnina H. d.o.o. na poziciji Pomoćni kuhar (m/ž) i postanite dio priče o najvećoj i najuspješnijoj trgovini namještajem u Hrvatskoj koja zapošljava više od 900 ljudi. Od kandidata očekuju predanost i odgovornost u obavljanju radnih zadataka, dok je prethodno radno iskustvo poželjno, ali nije uvjet. Više informacija o uvjetima rada pronađi u oglasu koji je aktivan do 4. srpnja.

Računovodstveni ured Planet d.o.o. u potrazi je za Knjigovođom (m/ž) u Puli. Od kandidata traže minimalno tri godine radnog iskustva, znanje engleskog, njemačkog i talijanskog jezika je prednost, a prednost daju osobama koje imaju iskustvo rada u Synesis sustavu. Javi im se do 4. srpnja.

Roto dinamic d.o.o. u potrazi je za Prodavačom (ž/m) na više lokacija. Budućim kolegama nude rad u stabilnoj firmi, mogućnost usavršavanja i napredovanja, stimulativna i sigurna primanja te ostale nagrade kao i popust na asortiman iz trgovine. Svoju životopis pošalji do 14. srpnja.

Trgovački maloprodajni lanac Studenac zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž). Od kandidata očekuju minimalno godinu dana radnog iskustva na rukovodećim pozicijama, SSS te osnovno poznavanje rada na računalu i Microsoft Office paketa. Oglas je aktivan do 1. srpnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa